Over TEAM3D Twello

Over TEAM3D Twello

TEAM3D Twello visualiseert op sfeervolle en realistische wijze uw nieuwbouw- of renovatieproject en productvisualisaties. Uw project wordt in de schijnwerpers geplaatst, of dat nu is met een Artist Impression, een brochure, een website of met Virual Reality. Met bijna 20 jaar ervaring kunnen de gediplomeerde bouwkundigen en interieuradviseurs van TEAM3D u bijstaan met de complete presentatie van uw vastgoedproject. Met zowel creatieve als technische oplossingen weet TEAM3D telkens weer te verrassen.


"DE KRACHT VAN DE EERSTE INDRUK!"

architectuur visualisaties

De Artist Impressions van TEAM3D brengen uw ontwerp tot leven. De sfeervolle gevel- of straatvisuals, ingekleurde plattegronden, interieurvisuals of vogelvluchtvisuals maken uw project tastbaar en zetten direct een helder en levendig beeld neer. Potentiele kopers zullen hierdoor de keus maken voor úw project.

virtual reality

Virtual Reality geeft je een enorme beleving. Je waant je al midden in het project, nog voordat de eerste spade de grond is ingegaan. 360 graden om je heen kunnen kijken, de geluiden horen van de omgeving of voorzien van een voice over. En dat alles op basis van een app op je smartphone of tablet, nog mooier in combinatie met een VR-bril. Daarnaast levert de VR-functionaliteit ook content voor websites, zodat de gehele VR-tool een multiplatform is voor het leveren van 360-graden content. Op de VR-pagina staat een overzicht van diverse virtuele projecten.

van brochure tot bouwbord

TEAM3D begeleidt u bij de complete presentatie van uw project. Er is uitgebreide ervaring ervaring in het visualiseren van tender(prijsvraag)projecten, nieuwbouw van koop- en huurwoningen maar ook herstructureringen van complete wijken. Op basis van een inventarisatie wordt bepaald waarmee u de markt op wilt, afgestemd op uw project en doelgroep en voorzien van een helder advies. En één aanspreekpunt voor uw projectpresentatie maakt het een stuk eenvoudiger! Team3d werkt samen met vaste partijen voor het leveren van aanvullende producten zoals brochures, bouwborden, gadgets, VR-brillen en projectcommunicatie.

websites

TEAM3D levert websites op basis van het eigen StickyWall CMS. Deze eenvoudige CMS is gebaseerd op het simpel en snel opbouwen en beheren van de website. Juist geschikt voor vastgoedprojecten, waar de planning voor start verkoop vaak krap is, is het van belang om snel online te zijn. Het StickyWall CMS bezit alle functionaliteiten die nodig zijn om een website te vullen en te beheren. Het StickyWall CMS heeft in de basis één layout, dat aangeboden wordt voor het vaste bedrag van € 1.200,-, maar is naar wens aan te passen. Lees meer hierover op de website van StickyWall CMS.