TEAM3D Twello

TEAM3D Twello

TEAM3D is een professioneel en vakkundig visualisatiebureau dat zich hoofdzakelijk richt op architectuurvisualisaties. Inmiddels bestaat het bureau al bijna 20 jaar. Na zijn studie aan de Hogeschool Arnhem heeft eigenaar René van der Neut bij diverse architectenbureau's gewerkt heeft.

Begonnen in 2001 als eenmanszaak op de bovenverdieping van een klein kantoorpand in Twello is het bedrijf in de loop van afgelopen jaren uitgegroeid tot een professioneel visualisatiebureau. In 2002 verhuisde TEAM3D naar de huidige locatie aan de Molenstraat in Twello. In 2009 is het kantoor uitgebreid en kwam er ruimte voor een mooie presentatiekamer. In 2019 heeft het kantoor een flinke upgrade ondergaan. Inmiddels heeft TEAM3D een team van vakkundige medewerkers, diverse freelancers en vaste partners voor modelleerwerk, dtp- en drukwerk en multimedia-ontwikkeling.

VISIE

TEAM3D levert vele producten om uw vastgoed-project in de markt te zetten. Het team realiseert zich als geen ander dat een eerste indruk en professionele uitstraling in grote mate bepalend kan zijn voor een vlotte verkoop van een bouwproject of helder beeld voor een herontwikkeling. Met het 3d-model als basis wil TEAM3D inzicht geven in een bouwproject of product. Daarom streeft TEAM3D er naar om de projecten zo waarheidsgetrouw mogelijk te visualiseren en met een zo hoog mogelijke kwaliteit te presenteren.

De producten die TEAM3D levert worden hoofdzakelijk gegenereerd vanuit een 3d-model. Dit 3d-model kan door de modelleurs gebouwd worden, maar wordt steeds vaker extern aangeleverd (bijvoorbeeld vanuit Revit). TEAM3D spant zich in om zoveel mogelijk producten uit hetzelfde 3d-model gehaald te maken. "Bimmen" is bij de medewerkers niet onbekend. Dit reduceert zowel de kosten als tijd.

ONLINE PRESENTEREN EN VERKOPEN

Internet is voor TEAM3D een belangrijke, of inmiddels misschien wel dé belangrijkste schakel tussen vastgoedproject en klant. De bandbreedtes van internet worden steeds groter, waardoor het mogelijk is om meer informatie te delen. Daardoor kan een project nu bijvoorbeeld ook online in 3d bekijken worden. Of werken met een CMS als basis voor een website. En de mogelijkheden worden alleen maar groter. Daarom houdt TEAM3D de ontwikkelingen nauw in de gaten en probeert snel in te spelen op nieuwe technische mogelijkheden. De nieuwste ontwikkeling is de VR-beleving, waar met een smartphone en een  VR-bril net lijkt of je middenin het project staat. 

LEERBEDRIJF

TEAM3D is officieel leerbedrijf en staat ingeschreven in het SBB en is leerbedrijf voor onder andere het GOCSavantis, Aventus en Cibap. TEAM3D biedt, in principe elk half jaar, plaats aan één of twee stagiaires. Wil je bij ons bedrijf stagelopen? Bel of mail ons!