Virtual Reality

Virtual Reality

Geen betere beleving van uw nieuwbouwplan dan met Virtual Reality! Ook daar is TEAM3D uw partner in. Bekijk enkele van onze 360-VR-presentatie's!

Een woning kopen of project presenteren is beleving. Gevoel. Zien. Horen. Virtual Reality is daar bij uitstek hét middel voor. In combinatie met een smartphone heeft iedereen een persoonlijke 3d-bioscoop met een schitterende VR-beleving tot zijn beschikking!

TEAM3D levert voor presentatiedoeleinden ook VR-brillen in diverse uitvoeringen. Wilt u VR-brillen als gimmick weggeven of voor eenmalig gebruik, dan raden wij de Google Cardboard aan. Voor presentaties voor grotere groepen kan ook een Oculus Rift of Samsung Gear gebruikt worden. Voor diverse projecten levert TEAM3D inmiddels 360-VR presentaties. Ook VR-tours, waarbij de kijker via diverse 360-VR standpunten door een project kan “wandelen” en zodoende een totaalbeleving krijgt.

De 360-VR beleving is geschikt voor Windows pc’s, tablet, iPad, Apple computers en smartphones op basis van Android en iOs.